ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Αποκλεισμός του σ. Φώτη Κουβέλη από το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΝ

Το ζήσαμε και αυτό…Μετά από άθλιες μεθοδεύσεις ο σ. Φώτης Κουβέλης δεν εκλέχτηκε σύνεδρος στο επικείμενο έκτακτο συνέδριο – παρωδία του ΣΥΝ. Όχι, δεν ήταν δημοκρατική απόφαση της βάσης της Π.Κ. Καλλιθέας. Ήταν μεθόδευση των μελών της Αριστερής Ανασύνθεσης. Κάποιων <<συντρόφων>> που αν θυμάστε πριν κάποιους μήνες μαζί με τα άλλα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ζητάγανε να παραιτηθεί από βουλευτής.

Φυσικά, αυτή η ενέργεια δεν στρέφεται μόνο εναντίον του σ. Φώτη Κουβέλη αλλά είναι η συνέχεια στο παιχνίδι στοχοποίησης του εσωτερικού εχθρού, της Ανανεωτικής Πτέρυγας που το παρακολουθούμε να παίζεται εδώ και καιρό.

Θεωρώ ότι έχει έρθει ο καιρός για τις μεγάλες αποφάσεις (επιτέλους) συντρόφισσες και σύντροφοι. Με μια προϋπόθεση…ΌΛΟΙ/ΕΣ ΜΑΖΙ!! Για τις ιδέες μας, για την Ανανεωτική Αριστερά.

Αντρέας Τσιμεράκης

5 σχόλια:

  1. Φοβάμαι ότι θα ζήσουμε και άλλα ανάλογα "περιστατικά", αγαπητέ φίλε Αντρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να δούμε σύντροφε.Λίγο υπομονή μέχρι το συνέδριο.πφ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν παρθούν αποφάσεις, η Ανανεωτική Αριστερά θα καταργηθεί από τον χάρτη.
    Αυτό ήταν απλά ένα δείγμα της κατρακύλας και σίγουρα θα απαναληφθεί.
    Συντρόφισσες και σύντροφοι είναι πλέον περισσότερα αυτά που χωρίζουν τους νοήμονες αριστερούς από τα λούμπεν στοιχεία της αριστεράς,από σεβασμό και μόνο ο καθένας για τον εαυτό του και την κοινωνία πρέπει να διαφοροποιηθεί.
    Οταν παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, θα επιστρέψει ο κόσμος της δικής μας αριστεράς και θα βρίσκεται πλέον στο "σπίτι" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/05/blog-post_8507.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστούμε πολύ σίβυλλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή